Fokker Zoekt Ruiter project slaat handen ineen met EquInnoLab.

Nico Schulpen, projectleider van het Fokker Zoekt Ruiter programma heeft na enkele malen met EquInnoLab gesproken te hebben, ons voorgesteld aan het bestuur. Nadat we samen gesproken hebben over de toekomst van de paardensport en de toegevoegde waarde die onze metingen van zowel paard als ruiter kunnen hebben voor het programma, hebben wij de handen ineen geslagen.

Tijdens deze eerste pilot van Fokker Zoekt Ruiter zullen wij de metingen verzorgen om inzicht te creëren in de trainingsvooruitgang van de combinatie. Voor het vervolg van het programma zal nagedacht worden om de metingen te incorporeren in het programma, om inzicht te verschaffen voor de fokker/eigenaar, ruiter en coach.

About the author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.Email address is required.